Ігровий автомат Sizzling Hot

Sizzling Hot

Ігровий автомат Sizzling Hot – це один з найяскравіших слотів від компанії Novomatic. Більше він відомий гравцям під назвою Компот, бо головними героями даного слота виявляються соковиті фрукти. Створювався цей ігровий автомат не дарма, тому, що обрана тема є класикою жанру, і протягом багатьох років вона продовжує приносити гравцям безсумнівне задоволення. Ігрові автомати грати можна як на комп’ютері, так і на мобільному телефоні.

Простота і доступність безкоштовного слота Сіззлінг Хот, а також його ефективність і прибутковість порадують будь-якого гравця, який робить свій вибір на користь апарату під назвою Sizzling Hot!

Коротка інформація про ігровий автомат Sizzling Hot

   ВиробникNovomatic
   Скаттер символЄ
   Відсоток виплати96%   Вайлд символЄ
   ЖанрФруктовий   Бонусна граНемає
   Кількість ліній5   Безкоштовні обертанняНемає
   Кількість барабанів5   ВолатильністьСередня
   Максимальний коефіцієнтх2   Максимальний виграшх1000
   Мінімальна ставка5 кредитів   Мобільна версіяЄ

Безкоштовна гра на автоматі Sizzling Hot

Дизайн слота характеризується відносною простотою і стриманістю. На синьому тлі гравці побачать 5 котушок, на яких будуть обертатися символи – фрукти. Саме з цих картинок будуть збиратися виграшні комбінації на 5 ігрових лініях.

Змінити кількість ліній не можна, тому гравцям доведеться робити свої ставки завжди з урахуванням всіх залучених смуг. Для збору виграшної комбінації гравцям буде потрібно не менше 3-х однакових картинок, які будуть розташовуватися на одній з ліній, обов’язково в порядку від крайнього барабана зліва направо. Деякі картинки необхідно збирати як мінімум з двох картинок. Дані правила не поширюються тільки на scatter символ.

Якщо на одній смузі випадає дві невеликі комбінації, оплачується тільки та, яка вище за вартістю.

Перш ніж приступити до гри, користувачам належить також визначитися з вартістю кредиту і розміром ставок. Гральні апарати цієї серії пропонують досить широкий діапазон ставок, тому користувачі можуть грати з будь-яким банкроллом.

Символи ігрового автомата Компот

Всі картинки на барабанах – це зображення фруктів. Таким чином, гравці будуть бачити, як на барабанах прокручуються картинки з апельсином, лимоном, кавуном, виноградом, сливою, і вишенькою. Також на барабанах присутні і спеціальні символи, До яких відносяться:

  • Wild символ. Це зображення золотої зірки, яка замінює будь-яку картинку при необхідності складання виграшних комбінацій.
  • Scatter символ. Дана картинка із зображенням сімок. Вони приносять найбільш вигідні виграші, бо даного символу присвоєно найвищий коефіцієнт. Символ не залежить від розташування ігрових смуг, тому оплачується в будь-якому випадку, де б вони не знаходилися на екранах. Найголовніше це потрібну кількість для складання виграшної комбінації.

Особливості ігрового автомата Сіззлінг Хот

Серед додаткових переваг гравці можуть використовувати автоматичний режим гри, або ризик-гру на подвоєння. В останньому випадку з’являється шанс на збільшення власного виграшу у 2 або більше разів. Для цього гравцям треба вгадувати колір карткової масті, і при правильному виборі вони відразу можуть отримати подвоєну суму виграшу на свій рахунок. Але пам’ятайте, що якщо вам доведеться програти, то виграшна ставка буде повністю втрачена.

Безкоштовний ігровий автомат Sizzling Hot є найяскравішим слотом в лінійці класичних фруктових апаратів від Novomatic, що і привертає увагу користувачів!

Усі гральні автомати