Ігровий автомат Great Panda

Great panda

Ігровий автомат Great Panda – гра, яка присвячена незграбним і смішним пандам. Розробники Booongo витратили чимало ресурсів, щоб створити якісний відеослот в традиційній для Китаю стилістиці, використовуючи для цього спецсимволи і зображення священної тварини. Особливу увагу було приділено графічному оформленню інтерфейсу моделі і підбору приємного музичного супроводу. Гравці також оцінять максимальну простоту управління і реальну можливість виграти до 12 000 монет. Грати в гральні автомати Great Panda можна в безкоштовному демо-режимі або вибрати гру на гроші, отримуючи реальні виплати будь-яким зручним способом.

Коротка інформація про ігровий автомат Great Panda

   ВиробникBooongo (3Oaks)   Скаттер символЄ
   Відсоток виплати95,20%   Вайлд символНемає
   ЖанрАзія, Панда   Бонусна граЄ
   Кількість ліній25   Безкоштовні обертанняЄ
   Кількість барабанів5   ВолатильністьСередня
   Максимальний коефіцієнтх8   Максимальний виграшх2000
   Мінімальна ставка0,25 кредитів   Мобільна версіяЄ

Гральний автомат Great Panda: параметри і характеристики

Оригінальний гральний автомат Great Panda – один з найвигідніших симуляторів в казино Ельслотс. Тут передбачено 5 котушок і 25 фіксованих ліній виплат, на яких призові ланцюжки будуть формуватися з базового набору символів-картинок із зображенням:

  • панда;
  • монети з отвором;
  • віяло;
  • ліхтарик;
  • карткових номіналів.

Спеціальні символи – Скаттер (дерево) і бонусний знак (лотос). Комбінація з трьох скатерів на 2, 3 і 4 барабанах запустить 8 фріспінів з високооплачуваними зображеннями. Ігрові автомати з мінімальним депозитом дозволять насолодитися грою, при цьому не витрачаючи багато грошей.

Три джекпоти в слоті Бамбукова Панда

У слоті Бамбукова Панда  доступні фріспіни і бонусний раунд, запустити який можна комбінацією з шести лотосів. Тут гемблерам треба запустити безкоштовні обертання з лотосами, що триватимуть до моменту, коли все поле буде заповнене бонусними символами або ж фріспіни вичерпаються.

Виграйте x2000 Grand Jackpot Win, розкрутивши барабани емулятора на гроші або за віртуальні кредити! Світ великих виграшів, простого гемблінгу і комфортного відпочинку чекає вас.

Усі гральні автомати